Blauwe BIG Een tweedelige zandbak. Eén kan gevuld worden met met zand en de andere met water. Gemakkelijk op te vouwen en makkelijk op te bergen.

27,99
De beste prijs bij Praxis


Merk:
BIG,   Intex
Categorieën:

4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
Retour Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
Bezorgd door POST NL

Over Blauwe BIG Een tweedelige zandbak. Eén kan gevuld worden met met zand en de andere met water. Gemakkelijk op te vouwen en makkelijk op te bergen.

De BIG zand-/ waterschelp is een zandbak en peuterbad in één. De tweedelige set is gemaakt van hoogwaardig kunststof in de vorm van een schelp. Gegarandeerd een grote speelhit met kleine zonaanbidders. Elke helft van de sint-jakobsschelp kan gemakkelijk worden gevuld met zand of water en biedt voldoende ruimte voor eindeloos speelplezier. Laat uw tuin omtoveren tot een schitterend vakantieoord! Voor opslag tijdens de winter of voor transport kan de 2-delige zand- en waterschaal eenvoudig worden schoongemaakt en samengevouwen, waardoor er weinig opslagruimte nodig is. Belangrijke informatie: In overeenstemming met relevante normen sluiten de twee helften van de schaal niet lucht- en waterdicht af om het risico op verstikking te verminderen. Dit betekent dat er voldoende luchtstroom is, zelfs als de schaal gesloten is vanwege de oneffenheden van de twee contactvlakken. We raden je daarom aan om de schaal na gebruik extra af te dekken met de BIG Sandpit Cover om te voorkomen dat deze vuil en nat wordt.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad:
Vestigings adres:
Telefoonnummer:
KVK nummer: