Zwarte VirtuFit Fitness Trampoline - Sport Trampoline met Handvat - 100 cm

99,- 89,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:

Over Zwarte VirtuFit Fitness Trampoline - Sport Trampoline met Handvat - 100 cm

Haal de VirtuFit Opvouwbare Fitness Trampoline met Handvat in huis en start met het verbeteren van je uithoudingsvermogen, coördinatie en balans. Deze trampoline is geschikt voor zowel jong als oud en is gemakkelijk te plaatsen in iedere ruimte dankzij het compacte formaat. Hierdoor is het de perfecte optie voor mensen die niet veel ruimte hebben voor een grote fitnessuitrusting.

✓ Efficiënt en veelzijdig ✓ Inklapbaar ✓ Veilig en duurzaam

Bij VirtuFit staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom ontvang je bij aanschaf van de VirtuFit Opvouwbare Fitness Trampoline met Handvat 2 jaar lang garantie. Efficiënt trainen op de trampoline Trainen op een fitness trampoline doe je zonder je spieren en gewrichten te belasten, je verbrandt er ontzettend veel calorieën mee en het is ook nog eens erg leuk. Door te springen werk je aan je uithoudingsvermogen, coördinatie en balans. Daarnaast verbeter je je bloedsomloop en verminder je cellulitis. Wat wil je nog meer? Jumping fitness op de VirtuFit Fitness Trampoline Jumping fitness is een sport die steeds populairder wordt. Op de VirtuFit Fitness Trampoline is jumping fitness nog leuker! Door mee te bewegen op de muziek, werk je aan je evenwicht, ritme en routine. Er zijn tal van verschillende bewegingen en houdingen die je kunt doen, zoals stilstaand joggen en planken op de trampoline. Bekijk fitness trampoline of jumping fitness video's op YouTube om nog meer voorbeelden te zien en je eigen trainingen samen te stellen. Inklapbaar De VirtuFit fitnesstrampoline is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Het is uitgerust met een inklapbaar ontwerp dat ervoor zorgt dat je de trampoline gemakkelijk kunt opbergen als je niet traint. Zo bespaar je ruimte en hoef je je geen zorgen te maken over het in de weg staan van jouw meubels. Veiligheid en certificaten Om een zo veilig mogelijke spring ervaring te garanderen, zijn alle VirtuFit trampolines uitgebreid getest en gekeurd. De trampolines zijn volgens Europese richtlijnen gekeurd en voldoen aan de volgende testscriteria:

  • EN71-1
  • EN71-2
  • EN71-3
  • EN71-14
VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten, fitnessartikelen en trampolines zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteedt aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. VirtuFit stelt veiligheid voorop. Alle trampolines voldoen daarom aan strenge Europese veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.