GardenGoodz Trampoline rand afdekking - Trampoline beschermrand - 366 cm - Groen

54,90
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over GardenGoodz Trampoline rand afdekking - Trampoline beschermrand - 366 cm - Groen

Deze trampoline afdekrand is geschikt voor alle gangbare trampolines met deze diameter. De 15 mm dikke EPE-vulling bedekt de schroefveren stevig en beschermt je kinderen tegen verwondingen. Met behulp van de duurzame lussen bevestig je hem eenvoudig aan het frame van je trampoline. De kleurrijke PVC-hoes is weer- en zonlichtbestendig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Hiermee vervang je je oude randafdekking eenvoudig.

Let op! alvorens te bestellen. Meet aub de afstand van het gat tussen het frame en het tramolinedoek (waar de veren zitten). Indien deze afstand meer dan 28 cm dan is deze randafdekking niet geschikt.

Omschrijving: Geschikt voor allround trampolines (ongeacht fabrikant) met dezelfde diameter, Gemaakt van PVC en PE, extreem duurzaam, weerbestendig en stabiel, Het zachte oppervlak boven de veren biedt optimale bescherming tegen blessures, Extra brede padding van hoge kwaliteit (15 mm), Gemakkelijke bevestiging aan de trampoline, , Technische specificaties: Materiaal: PVC, PE, Bekleding dikte: 15 mm, Kleur: groen, Gewicht: 3 kg, , Leveringsomvang: 1 x randafdekking voor trampoline