Zwarte VirtuFit Trampolinerok met Opbergvak - Veiligheidsnet - 244 cm

19,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte VirtuFit Trampolinerok met Opbergvak - Veiligheidsnet - 244 cm

De VirtuFit Trampolinerok met Opbergvak is een extra veiligheidsnet die je bevestigt aan je trampoline. Dit handige veiligheidsnet is bedoeld voor de onderkant van de trampoline en voorkomt dat iemand onder de trampoline terecht komt tijdens het springen. Daarnaast verlengt het de levensduur van je trampoline omdat er geen vuil, bladeren, speelgoed en andere voorwerpen onder de trampoline kunnen komen.

Trampoline rok Voorkomt ongelukken De VirtuFit Trampoline Rok vormt een extra barrière voor kinderen en huisdieren die onder de trampoline willen kruipen. Vooral tijdens het springen kunnen nare ongelukken gebeuren als er iets of iemand onder de trampoline terecht komt. Gelukkig is er de trampolinerok die dit voorkomt. Je bevestigt het net aan de binnenzijde van de poten, langs de gehele omtrek van de trampoline, waarna niemand er meer langs kan.

Met handig opbergvak De veiligheidsrok van VirtuFit is voorzien van een opbergvak. Erg handig om bijvoorbeeld je schoenen in op te bergen tijdens het springen.

Beschikbare formaten voor de trampoline Deze trampolinerok van VirtuFit is verkrijgbaar in meerdere formaten. Ze zijn geschikt voor de VirtuFit Trampolines en de VirtuFit Premium Trampolines met de volgende diameters:

  • 183 cm
  • 244 cm
  • 305 cm
  • 366 cm

Virtufit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten, fitnessartikelen en trampolines zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteedt aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. VirtuFit stelt veiligheid voorop. Alle trampolines voldoen daarom aan strenge Europese veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.