Trampoline - Senz Sports J5000 Series - Ø 305 cm - Grijs - Trampoline met Elastieken - Outdoor - Buitenspeelgoed

495,- 329,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Over Trampoline - Senz Sports J5000 Series - Ø 305 cm - Grijs - Trampoline met Elastieken - Outdoor - Buitenspeelgoed

Wil jij een uiterst veilige trampoline met zachte veringen, dan is de Senz Sports J5000 series het perfecte buitenspeelgoed voor jou! Je kinderen kunnen zorgeloos buiten spelen doordat deze ronde trampoline met net gebruik maakt van een elastiek veringsysteem.

Let op: Trampoline Ladder - maat M van Senz Sports is geschikt voor deze trampoline. Voordelen ✔ Zacht en veilig elastiek veringsysteem
✔ Meer veerkracht voor hogere sprongen
✔ Stevig veiligheidsnet voor zorgeloos springplezier
✔ Mooie exclusieve uitstraling Premium Elastic Safety System Het unieke PESS (Premium Elastic Safety System) is speciaal ontwikkeld door Senz Sports. Doordat de veren ontbreken, is het niet mogelijk om pijnlijk met de voeten op of tussen de veren te belanden. Daarnaast zorgen de elastieken voor meer veerkracht bij het springen, waardoor je makkelijker hogere sprongen kunt maken! Tot slot is het springoppervlak aan het frame bevestigd door een geweven patroon van elastieken, wat voor extra stevigheid en veiligheid zorgt. Het randkussen van 13 mm dik dient ter afwerking en bescherming van het elastieken patroon en wordt geleverd in de kleur grijs. Technische Specificaties De springmat van de trampoline is gemaakt van Polypropyleen en het frame is van stevig en duurzaam Staal. Het stevige frame heeft een diameter van 38 mm en een buiswanddikte van 1.5 mm. Hierdoor is de trampoline te belasten tot maximaal 150 kg. Het frame is afgewerkt met een mooie matzwarte poedercoating waardoor de trampoline een mooie en exclusieve uitstraling heeft en een mooie toevoeging aan elke tuin is. Een ladder wordt niet meegeleverd, maar is optioneel aan te schaffen. Inclusief Veiligheidsnet De trampoline is uiterst veilig dankzij het bijgeleverde veiligheidsnet dat om de trampoline heen gemonteerd kan worden. Hierdoor wordt de kans op vallen uitgesloten. Het trampoline net is gemaakt van Polyethyleen en kan geopend en gesloten worden door middel van de ritssluiting. De hoogte van de trampoline inclusief veiligheidsnet bedraagt 230 cm.

Categorieën:
Trampoline / Senz Sports / Senz Sports Trampoline / Senz Sports J5000 / Trampoline met Veiligheidsnet / Trampoline Rond