Trampoline - BERG Ultim Favorit Inground - 190 x 280 cm - Groen

429,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Trampoline - BERG Ultim Favorit Inground - 190 x 280 cm - Groen

De {Trampoline - BERG Ultim Favorit Inground - 190 x 280 cm - Groen } is een uitstekende trampoline voor thuisgebruik. Dankzij de afmetingen van {190 x 280 x 27 cm} is deze {Rechthoekig}e trampoline te belasten tot maximaal {70 kg}. De springmat is gemaakt van {Polypropyleen}. Het randkussen van {39} cm dient ter afdekking van frame en veren en wordt geleverd in de kleur {Groen}. De Ultim Favorit Inground trampolines van BERG zorgen voor jarenlang springplezier. De trampolines vergen weinig onderhoud en zijn dus van een uitstekende kwaliteit.
BERG Inground trampoline De Ultim Favorit Inground trampoline is uitermate geschikt wanneer je op zoek bent naar een mooie trampoline die niet zo prominent aanwezig is en geïntegreerd kan worden met de tuin. Een voordeel van deze inbouw trampoline is dat de veiligheid gemaximaliseerd wordt ten opzichte van een trampoline op poten: de valhoogte is geminimaliseerd en er kunnen geen kinderen of huisdieren onder de trampoline komen tijdens het springen. Bovendien kan de trampoline makkelijk en veilig betreden worden door de lage instap en is een trapje niet nodig.
Technische specificaties De Ultim Inground Favorit trampoline van BERG heeft Goldspring Solo lange flexibele veren. De veren zijn van binnen en van buiten met een degelijke roestbestendige zinklaag gegalvaniseerd. De lussen voor de metalen veren-ogen zijn degelijk bevestigd met 8 rijen stiksel. Het frame van de Ultim Inground Favorit trampoline bestaat uit stevige stalen buizen met een diameter van {42} mm en zorgt daardoor voor een lange levensduur. Het frame is gemakkelijk op te bouwen, roestbestendig en voorzien van een beschermende zinklaag. De beschermrand van een BERG Ultim Favorit trampoline is voorzien van een stevige schuimlaag over de hele breedte. De schuimlaag bestaat uit het waterafstotende closed cell foam. Het schuim in de beschermrand wordt omhuld door een dikke, weerbestendige buitenlaag van versterkt PVC.
Rechthoekige trampoline De kinderen kunnen heerlijk over de hele lengte springen op een rechthoekige trampoline. Bovendien zijn sprongen die op een rechthoekige trampoline beter controleerbaar. Bij Olympische topsport wordt om die reden ook rechthoekige trampolines gebruikt. Door de vorm past de Ultim Favorit Inground trampoline bijna in iedere tuin perfect.

Materiaal:
Gegalvaniseerd staal,  Staal
Voorraad: