Van Talen Talen | Kinderpicknicktafel Marc | 90 x 90 cm | 35 mm dik

142,99
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Van Talen Talen | Kinderpicknicktafel Marc | 90 x 90 cm | 35 mm dik

Deze oerdegelijke kinderpicknicktafel is erg stevig en kan tegen een stootje. In Nederland geproduceerd, met extra aandacht voor kwaliteit in hout en afwerking. Blad- en zittingdikte 35mm. Buitenmaat lxb 90x90cm, ruime bladafmeting van lxb 90x90cm. Er kunnen 4 kinderen aan deze tafel plaatsnemen.

Alle uiteinden van het hout zijn geschuurd waardoor de tafel rondom splintervrij is. Alles wordt van de onderzijde geschroefd, hierdoor ziet de picknicktafel er mooi uit en gaat langer mee omdat er geen regen in schroefgaten aan de bovenkant kan komen.

Elk onderdeel is per stuk, onder druk geïmpregneerd, door deze verduurzamingsmethode krijgt het hout een langere levensduur en treed er minder snel vergrijzing op. Gemaakt van Noord-Europees vurenhout, dit is hout met een rustige nervenstructuur en kleine noesten waardoor het hout een mooie uitstraling heeft.

Bij de montage van de picknicktafel wordt er op gelet dat altijd de mooiste kant van het hout naar de buitenkant wordt gemonteerd, dit is één van de details die ervoor zorgt dat deze picknicktafel schitterend is afgewerkt.

Deze kinderpicknicktafel is zowel thuis te gebruiken als toepasbaar bij kinderopvang, speeltuin, of school.