AXI Classic Tom Speelhuis Bruin/groen - Rode glijbaan

879,-
De beste prijs bij Nubuiten.nl


Merk:
Axi
Categorieën:

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over AXI Classic Tom Speelhuis Bruin/groen - Rode glijbaan

Gisteren speelde je nog soldaatje, maar vandaag is je Axi Tom Hout Speelhuis een boot en het grasveld is de grote oceaan. Ai..Ai..Captain: alle hens aan dek! Met dit speelhuis heb je vast een behouden vaart.

Het buitenspelen in en rond een AXI speelhuis is niet alleen leuk, maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de TÜV-normering; een van de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid. De speelhuizen zijn gemaakt van aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels, ongedierte en houtrot.

Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect gemak niet vergeten. Integendeel, hierin zijn de AXI speelhuizen uniek: ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn. Dat alles ook al voorzien is van een beschermende laag van watergedragen beits, maakt dat de AXI speelhuizen in een handomdraai opgebouwd zijn.

Houten speelhuisje Tom:
Afmetingen: 262 x 187 x 227 cm

Kies je voor een speelhuis op palen, dan zorgt een verankeringsset er voor dat je veilig kunt spelen.