Groene Talen Buitenmeubelen Picknicktafel 180cm

324,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Nubuiten.nl


Merk:
Talen,   Snuggly
Categorieën:

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Groene Talen Buitenmeubelen Picknicktafel 180cm

Rechthoekige picknicktafel. Door de solide constructie is deze robuuste picknicktafel optimaal geschikt voor intensief gebruik. Biedt plaats aan 6 personen. Blad- en zittingdikte is 45mm. Buitenafmeting is lxb 180x160cm, de bladmaat is lxb 180x85cm.

Alle uiteinden van het hout zijn geschuurd zodat de tafel rondom splintervrij is. Alles wordt van de onderzijde geschroefd, hierdoor ziet de picknicktafel er mooi uit en gaat langer mee omdat er geen regen in schroefgaten aan de bovenkant kan komen.

Elk onderdeel is per stuk, onder druk geïmpregneerd, door deze verduurzamingsmethode krijgt het hout een langere levensduur en treed er minder snel vergrijzing op. Gemaakt van Noord-Europees vurenhout, dit hout heeft een rustige nervenstructuur en kleine noesten waardoor het hout een mooie uitstraling heeft.

Bij de montage van de picknicktafel wordt er op gelet dat altijd de mooiste kant van het hout naar de buitenkant wordt gemonteerd, dit is één van de details die ervoor zorgt dat deze picknicktafel schitterend is afgewerkt. Voorzien van een parasol opening van 50mm.

De gebalanceerde verhoudingen in blad- en zittinghoogte geven een optimaal zitcomfort. Geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik.